петък, август 07, 2009

6 не-важни неща, които ме карат да се чувствам щастлива

Креми ми хвърли ръкавицата в лицето да разкажа, кои са шестте не-важни неща, които ме карат да се чувствам щастлива :). Макар и с месец закъснение все пак откликвам на призива.

Ето ги моите шест:

1. Книжарниците.


Обожавам да ходя в книжарници и да си избирам книги, да прелиствам, да се ровя и да разглеждам. Яна неведнъж с ирония ме е питала "И този път колко пари остави в книжарницата?" особено след като веднъж си тръгнах с девет книги наведнъж.

2. Музиката.

Слушам музика при всяка възможност, почти непрекъснато. Музиката ме кара да мечтая, да танцувам, да пея... Слушам всичко почти. Има жанрове, които определено ме дразнят и избягвам всякакъв досег с тях, щото...


3. Бирата през лятото, особено споделената с приятна компания.

4. Цветята ми.
5. Сутрешното кафе на терасата.


6. Обеците по ушите ми. Доста са :). Обичам да ги сменям, макар и не много често. Любими са ми едни студенокръвни животинки, от които си взех няколко чифта - гущери, костенурки, жабки и крокодили.


А сега предизвиквам:

Яна
Луци
Аничка
Марианка
Umbra

и Джофи, която щото няма блог ще си сподели 6-те не-важни неща, които я правят щастлива тук :).

1 коментар:

Jofy каза...

О, и това чак сега виждам ..

Знаеш, че през последната година нямах време да спя дори ..

Ама защо 6, аз обичам пък числото 7 ;)) ..

1. Слънцето, гората, морето, тревата, цветята, реката, небето, планината .. (хм, може би тва не е чак толкоз не-важно, ама знам, че за много хора е не-важно ..)

2. Бирата лятото, виното зимата, кафето сутрин, прясно изтискан сок следобед.

3. Музиката. Постоянно слушам музика, в момента съм на индийска вълна.

4. Черния шоколад

5. Да отворя прозореца сутрин и да вдишам чистия въздух. Да се прибера от работа вечер и да приготвя вечеря на свещи.

6. Книгите. Напоследък обаче се излагам и не намирам време да чета. На времето четях постоянно .. (та затуй нося сега 5 диоптъра лупи)

7. Общуването с хора от целия свят, различни хора, с различни цели и различни ценностти .. Много съм щастлива, че ми се случва в един и същи час да говоря с хора от Индия, САЩ, Канада, Израел, Англия, Чехия и понякога и Китай .. ! :)