четвъртък, септември 20, 2007

Част от моите цветя

Спатифилиум


Восъче


Юка и маранта



Хризантема


Дифенбахия и още нещо


Каучуково дърво, драцена и бегония


Каучуково дърво


Бенджамин и бегония


Цветарникът ми с две бегонии, каланхое, великденче и стефанотис

5 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте,
Имаме проблем с нашето каучуково дърво! Видях че вие отглеждате такова и ви моля за повече информация относно отглеждането му. Тази зима започнаха масово да му пожълтяват листата. Притеснявам се да не го изпуснем,защото е на свекървата;(!Надявам се да ми пешете elito31@abv.bg

Ita каза...

Всяка зима каучуковото дърво "пооплешивява" защото светлината и топлината не са му достатъчни. На пролет ще излязат нови листенца :).

Анонимен каза...

Как-то даже неудобно спрашивать, ведь я, к своему сожалению, осознаю, что это оффтоп. Но мой вопрос будет оффтопом в любом Вашем топике. И всё-таки, мне очень интересно знать: как относятся разные люди к прилагательным. Пожалуйста, не удивляйтесь и не считайте меня чересчур пошатнувшимся в идее. Просто очень интересно: как Вы относитесь к прилагательному “истинный”, а точнее какие чувства оно у Вас вызывает? P.S. прошу прощения за то, что оставил в Вашем блоге шаблонную запись, но где как ни в нём, можно узнать Ваше личное мнение!

Ita каза...

Драги анонимен, не зная дали обръщате внимание изобщо, но голяма част от този блог е на български :). В другата си част - на английски. Руски разбирам, но не говоря и пиша на него.

Думата истинен е силна по принцип и я харесвам. Но имайки предвид, че истината винаги е субективна по простата причина, че я пречупваме през собствените си възгледи, възприятия и опит, смятам, че истината винаги може да бъде поставена под съмнение.

Надявам се, поне част от отговора ми да бъде разбираем за Вас.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.